top of page
Лого составено од Цветот на животот, до него испишано Хармони, Платформа за Личен Развој

Ве молиме симнете ја апликацијата, пополнете ја и испратете ја на нашата мејл адреса: platformharmony@hotmail.com.

Нашиот тим ќе ја разгледа вашата апликацијата и ќе добиете повратен одговор во најкратко можно време. 

Кликнете на посакуваниот формат на документ, за да ја симнете апликацијата.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page