• Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Утринска Светлосна Медитација

Понекогаш првите утрински моменти го даваат курсот на целиот наш ден. 

Започни го секое утро со неколку минутна светлосна медитација, а потоа продолжи во денот знаејќи дека се движиш во една сигурна, чиста љубовна енергија.

Уживајте!

Медитација за релаксирање и надминување на стравови

Оваа медитација ќе ви помогне да се релаксирате и да се ослободите од своите стравови. Нашата потсвест ја има моќтта да не поддржи во ова. Правете је медитацијата секој ден, најмалку еден месец и забележете како вашиот внатрешен свет почнува да се менува.

Уживајте!

Техника за дишење и релаксација

Редовното користење на оваа техника ќе ја намали вашата анксиозност, напнатост и проблеми со спиењето. 

 

Аудиото најнапред ви дава насоки како правилно да ја правите вежбата, а потоа продолжува со 5 минутна водена релаксација.

 

Уживајте!

Инстант техника при паничен напад

Вежба против стрес и паничен напад

©2019 by Harmony Personal Development Platform. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now