top of page
Лого составено од Цветот на животот, до него испишано Хармони, Платформа за Личен Развој

Резервирајте Животен Коучинг Сесија

Проѕирна топка со одраз на дрво во шума

Дали некогаш сте имале разговор после кој сте се чувствувале збогатени со нова перспектива, после кој светот Ви изгледал посвеж?  Дали сте имале разговор после кој сте се чувствувале помоќни? Коучингот е токму тоа! 

Коучингот има моќ да ви помогне да го отклучите сопствениот потенцијал и да ви помогне да го живеете животот за кој што сонувате. Мојата работа е да ве водам низ внатрешен процес, преку поставување на вистинските прашања да си ги пронајдете своите одговори. 

Стапете во контакт денес и дадете си на себе си шанса да го изградите животот што посакувате да го живеете. 

25 Евра

Индивидуална Сесија

60 Евра

Пакет од 3 сесии

bottom of page