Резервирајте Јас Имам Проблем Сесија

Дали се чувствувате заглавени во ситуација која се случила одамна, сеуште немоќни да се ослободите од влијанието што го има над вас? Дали чувствувате дека доколку луѓето во вашиот живот би се однесувале поинаку, вие би биле посреќни?  

Оваа програма ви помага да го надминете сето ова со тоа што ќе почнете да гледате поинаку на истите ситуации и луѓе. Ви ја враќа моќтта на вам, со тоа што ве учи да превземете 100% одговорност за сопствените интерпретации на она што се случува.  

Дадете си шанса на себе си да се ослободите од болката и да започнете да живеете од место на љубов!

©2019 by Harmony Personal Development Platform. Proudly created with Wix.com