Резервирајте Бизнис Коучинг Сесија

Дали имате бизнис идеја, но немате јасна визија како да ја остварите истата? Или веќе имате сопствен бизнис, но сакате да го проширите; да креирате подобри резултати; или поздрава работна атмосфера за вас и вашите вработени?

Бизнис коучингот може да ви помогне во тоа!

Мојата работа е да ви помогнам да ги ставите своите бизнис аспирации во светлина, за да се видите себе си, својот бизнис и другите појасно. 

Дадете си на себе си шанса да станете себесвесна бизнис личност; дадете му шанса на својот бизнис да расне во посакуваната насока. 

©2019 by Harmony Personal Development Platform. Proudly created with Wix.com